Latest and greatest

Dags att få det snyggt på bygget

Det kan vara dags att få lite hjälp på traven när det blir allt för stökigt på bygget. Det fins många bra företag som hjäper till med att fixa det. Som till exempel byggstäd i Nyköping dom har bra koll på hur det ska se ut på ett bygge. Det gäller att få lite rutin på hur man tar undan efter sig och hur man jobbar för att det inte ska bli så stökigt och rörigt. Det behöver inte vara svårare än så faktiskt. Det gäller att börja bara helt enkelt.

Svetsa i plast

En plastsvets är precis vad det låter som. En vanlig svets brukar ju svetsa i metall och stål, men den här varianten fokuserar på plast vilket kan vara riktigt bra. Man kan ju se på vissa produkter och så att man har smält ihop plast så att det ska sitta fast, och då använder man sig förmodligen av e sådan här svets. Jag har personligen aldrig provat en sådan, men jag kommer nog att göra det här framöver. Det ska bli riktigt spännande det måste jag säga.

Jag är stolt

I vår går jag ut från komvux i sundbyberg. Jag är så tacksam för den här chansen. I mitt hemland hade jag som tjej inte haft möjligheten att utbilda mig. Men tack vare att min mamma flydde med oss hit så har jag nu haft möjlighet att bli en utbildad sköterska. Den kunskapen ska jag ta med mig hem till mitt hemland någon gång i framtiden. Men just nu ska jag skaffa mig bra arbetslivserfarenhet här i sverige. Mamma är oerhört stolt över min framgång och det gör mig glad. 

Besöka en biltvätt

Jag var och besökte en biltvätt i Sigtuna förra veckan. Man måste ju självklart ta han om bilen och se till att få den tvättad så att den ser fin ut. Det är ju som kläderna man har på sig, man vill ju inte gå runt med smutsiga kläder utan man vill ju ha riktigt rena kläder. Så jag brukar väldigt ofta besöka en biltvätt faktiskt. Man kan ju göra det själv, men det blir inte lika bra resultat och det tar massor av tid. Så jag brukar åka till en biltvätt. 

Ny stekpanna

Min Stekpanna är värdelös, allt jag steker fastnar. Den är i för sig ganska gammal och har nog gjort sitt. Jag vill ha en ny stekpanna som har ett beläggningsmaterial som är som teflon. Med en sådan stekpanna slipper jag använda så mycket fett när jag steker också. Det skulle bli perfekt.

Mat som är god att steka:

  • ägg
  • korv
  • potatis
  • svamp
  • fisk
  • kyckling
  • kött
Stekt ägg är en personlig favorit. Jag kan äta 3 stekta ägg som middag. Utan någonting till, bara äggen. Det är jätte gott. Bara lite salt och svartpeppar på så blir dem perfekta. Kokta ägg är förstås också gott men stekta ägg tar priset.

Nu ...

En romantiskt restaurang

Jag har nu bokat bord på en restaurang som ligger i Lindhagen. Jag har bokat bord för mig och min fru. Det var nämligen där vi åt vår första middag ihop så jag tänkte att jag skulle ta och överraska henne lite grann. Jag tror nog att hon kommer att tycka att det är riktigt kul. Jag hoppas verkligen att hon blir glad. Men jag är rätt säker på att hon blir det. Det är ju otroligt god mat i alla fall. Så maten kan man ju verkligen inte klaga på i alla fall. 

En fin fönsterbänk

Vid de flesta fönster så brukar det ju finnas fönsterbänkar för att det ska se lite extra snyggt ut. Jag tycker i alla fall att det ser riktigt bra ut. Det kanske inte är alla som bryr sig om de här bänkarna så speciellt mycket. Men jag tycker i alla fall att man kan göra otroligt mycket med dom. Jag har matchat min bänk med gardinerna och själva ramen på fönstret. Så det ser verkligen otroligt snyggt ut måste jag säga. Jag är riktigt nöjd med hur det ser ut nu. 

Naglarna, något vi alla har gemensamt

Naglar är något som vi alla har gemensamt. Alla människor har dom. De flesta djur har dom också, men bara i andra format. Kanske lite vassare format än vad vi människor har. Men det är ju riktigt häftiga saker ändå tycker jag. Man använder dem ju till många olika saker. Att pilla upp saker, slå världsrekord i längd och många andra saker. Så det är verkligen otroligt vad man kan göra med dem. Sen så kan man ju till och med måla dom och få dem att se riktigt snygga ut. 

Dan mag het wat meer kosten.

Volgende week verwacht ik een vakman van het afdichtingsbedrijf dat ik vorige week contacteerde om wat kitwerken uit te komen voeren. Er waren al langer wat reparaties en onderhoudswerken aan het dak nodig, en om zeker te zijn dat alles in orde ik, heb ik de vakman gevraagd alles nog eens extra te controleren en de zo nodige reparaties uit te voeren. Ook al kost dit wat meer, zo ben je wel gerust dat het ok is. En dan mag het wat meer kosten. 

Fick jobb och flyttar

Nu som jag hade fått jobb så valde vi att flytta dit och detta för att även min fru skulle kunna få jobb någonstans i uddevalla. Det vi letade efter var en trea och det gjorde vi genom att söka på lediga lägenheter uddevalla. Det tog några lägenheter innan vi började få fatt på den lägenhet som vi verkligen ville ha och nu var det för att vi hade fått den till ett bra pris samt att den låg nära en liten affär men inte allt för nära centrum eftersom det ska vara natur och skog runt en och ...