Latest and greatest

Hundpejl

Det finns skog och så finns det skog. Jag menar att det som är mysigt med riktig storskog det är ju det faktum att den inte tar slut i brådrasket. Det finns både fördelar och nackdelr med det såklart. Går man vilse är det en klar nackdel. En kompis vars fru tycker om att förirra sig ut i skogen för att plocka bär, löste problemet. Han tog jyckens hundpejl och satte den på gumman, nu kände han sig trygg att släppa ut henne i storskogen. Sen köpte han en terränggående bil så han kunde åka på avverkningsvägar och hämta hem ...

Vackra inredningar

Man måste inreda på ett bra sätt för att då det hela att fungera men vad skall man göra om man inte vet hur man gör det? Ja, det handlar verkligen om att man får till en inredning på ett sätt som många andra inte känner till för och det är något som många kanske tycker om. Men om man inte känner för det som handlar om att inreda så kanske man kan se till att ta in en kompis som kan detta och det gör att man ändå kanske känner för något som alla andra vill. Ja, det ...

Tappat

Vad jag hade vart ledsen och orolig om jag hade haft mmina sparpengar bundna till aktier eller till fonder. Jag har en väldigt liten del av mina sparade pengar i fonder. Jag vill inte ens titta på dem egentligen, men jag är  ju för nyfiken för att låta bli. Under hela året så har mina Sverige fonder tappat i värde, men den senaste veckan så har det verkligen tagit fart. Minus 17% ligger mina fonder på. Tänk om jag hade haft alla sparpengar där, då hade det rört sig om tusentals förlorade kronor. Nu är det omkring 300 kronor som ...

lunchen

Idag på jobbet så satt jag vid datorn för jag hade lunch i en timme, och min mobil hade precis dött så jag hade bara datorn så jag tittade på en nyhetssida och där finns det massor med reklamer och då gick jag in på en som hette villaolja pris preem och jag satt och läste om det i en timme och jag hade bara trettio minuters lunch, så jag satte mig snabbt och börja jobba igen, men jag sa inget till min chef på en gång utan jag sa det sen efter jobbet, men hon började bara skratta, ...

Vad kroppen behöver

Nu är de verkligen fullt ös som gäller ifrån idag. De är hård träning och allt inom träning som gäller. Jag vill ju verkligen inget annat än att nå upp till mitt lilla härliga resultat och mål som jag satt upp och för att nå deär de hårt arbete och att aldrig ge upp som gäller för att kunna nå fram så vi får väl se hur detta ska gå. De är ju jätte viktigtatt man tränar på något sätt och hur de är spelar väl egentligen ingen roll men kroppen behöver verkligen röra på sig och att man pressar ...

praktikanter

Idag så ska jag åka och fixa ödåkra på tak och plåt tillsammans med mina tre nya arbetskamrater, dom är lärlingar i ett år för att dom har nyss kommit från gymnasiet och vi kände bara att dom måste verkligen ha koll på det som vi gör, och dom kan inte göra det innan dom har vart lärlingar hos oss i ett år, så dom här praktikanterna har precis börjat så dom har liksom ett helt år framför sig, och när man är lärling så får man inte hel lön utan man får bara en del av det för ...

Kunna ha riktigt skoj

FY vad roligt de känns att man äntligen har lyckats hitta ett bra och roligt spel som man ska kunna ha riktigt skoj med och trivas med. De har ju varit lite väl mycket nu senaste tiden med grejer hit och dit. Man har liksom inte haft tid eller ork att sätta sig ned att lära sig ett nytt spel. Har ju ju faktiskt spelat väldigtmycket spel under min tid och de har inte varit något som fastnat så speciellt bra men nu äntligen så har jag faktiskt hittat ett riktigt bra spel som fastnat rätt så ordentligt och de ...

Hälsokost och bra tillskott

Känner du att energin inte alltid är på topp och att du inte är lika pigg som förr? Blir du dessutom lite sjuk ibland utan att veta varför? Det här kan bero på att du helt enkelt har för lite vitaminer eller andra bra ämnen i kroppen. För att kunna få bukt på problemen är det bra att satsa på innate. Det här kommer att göra att du känner otroligt stor skillnad i din vardag. När man ska köpa hälsokost är det så klart alltid en bra idé att se vad det är som man behöver i kroppen och ...

Skön dag

Nu är de verkligen fotboll och musik för hela slanten. Har laddat magen med lite pizza och de känns faktiskt helt super nice. För just nu vill jagju inget hellre än att träna och göra de bra ikväll men man kan ju inte göra något utan bra med mat i magen så här är de bara att mysa med kroppen lite och förbereda sig lite och sen kommer de bli helt perfekt. För ikväll gäller de ju och då är de bara att slå hårt och göra de bästa som behövs. Jag tycker det är riktigt nice med lite musik ...

Ut och äta

Till lunch idag kommer jag nog att gå ut och äta. Jag har medmig en matlåda... Men sallad och kycklig känner jag mig inte speciellt sugen på idag. Jag har hört om ett ställe som ska servera god tapas i Stockholm. Jag tror jag kanske borde gå och prova på det. Det är ganska nytt vad jag vet. Men jag kanske kan locka med ett par kollegor på lunchen och gå dit till den restaurangen. Jag tror det kan bli ganska trevligt. Det ska ju spricka upp vid lunchtid så då blir det skönt att vara ute och gå ...