Latest and greatest

Ett måste hemma

Det finns vissa saker som man bara måste ha hemma enligt mig, och en sådan sak är ett bra strykjärn. Ja för mig är det ett måste och det med en hel del andra saker som man har gjort sig så van vid att man bara måste ha det för man när så van vid att ha om hemma. Men det är intressant att man om man är tvungen att vara utan dom saker som man tror att man måste ha så kommer man sakta men säkert att känna att man inte alls behöver dom på samma sätt. Men ...

Lite fest kanske?

Sitter just nu och går igenom lite hur man ska försöka göra till helgen. Vet inte vad man ska hitta på men något roligt hade ju varit nice om man kanske skulle kunna hitta på. Det finns ju faktiskt jätte mycket nu förtiden som händer men det gäller bara att försöja ta sitt lasso och snöra på nått av alla events. Känner ju tillexempel 20 pers som ska upp till hudik nu i helgen som kommer vilket kommer bli hur häftigt som helst. Men dit kan jag inte hänga på för måste verkligen vara hemma hela söndagen där. Så här ...

Go to France in business

When one talk business trips and where to go a lot of the employees might think that that is not for them. But I strongly believe that when they do this and when they are able to go on these trips I might say that it is really gratifying for all involved. For example one could travel to France and do some conferences in Brittany, that is France. Doesn't that sound like a really good idea and isn't that something for a change? I believe that all personel do feel good when doing this and I believe that one ...

Stort köp

Nu har jag lagt en order på en dator. De känns faktiskt hur roligt som helst för just nu vill jag ju verkligen inget annat än att kunna få datorn så snart som de bara går. Jag älskar ju verkligen detta med datorer. Man kan ju få så sjukt mycket nu förtiden om man bara kollar runt lite på internet och nu är de dags för mig att göra en liten order och detta kommer bli så sjukt härligt faktiskt. Tycker de är grymt viktigt när man väl försöker kolla runt lite att man får de som funkar bäst helt ...

Bra uppvärmning

Jag håller på att renovera mitt och min familjs hem. Vi bestämde oss för att byta uppvärmningskälla, och istället för olja satsa på fjärrvärme här i karlsborg. Det kommer verkligen att kosta oss mycket mindre än vad det gör i dagens läge. På sommaren blir det inte så dyrt, men så fort som det börjar bli kallt ute så skjuter räkningarna i höjden. Men när det är så lätt att byta så förstår jag inte att inte fler människor passar på att göra det. Man tjänar ju verkligen på det. Vi skall även lägga om vårt tak, så att inte ...

Nu blir det jobb

Nu har man kollat lite på miljövänliga transporter i gävle. Nu ska man försöka kolla lite för det handlar ju om att försöka så här tror jag att det kan komma att bli riktigt bra när man börjar komma igång. Det kommer ju bli en hel del arbete om detta i sommar och det känns ju kul. Det är ju kul iallafall att sätta upp lite mål och ha lite att jobba för så här klagar man ju verkligen inte utan rätt tvärtom. Man måste ju försöka göra så gott man kan. För är det något som är viktigt just ...

Grannskap

Bostadsrättsförening hade möte igår och beslöt om den årliga föreningsfestens tidpunkt. Det är meningen att alla kommer, så att vi lär känna varandra. Barnen skall med och alla gamlingar skall med också. Grannarnas uppgift är att se till att alla som behöver fysisk hjälp, skall få det. Förra året kunde inte alla delta, så nu skall vi göra en större ansträngning. Entrén behöver ansiktsluft och den skall dem få. Terrazzo, som föreningen har anlitat förut, kommer att portäta och slipa golven till våren. På vintern är det så mycket sand som man drar in, så det får bli senare.

Härligt

Det är inte alltid som man behöver utnyttja en sådan sak som avtalsrätt, men ibland har jag fått göra det. Det hände en gång för många år sen, och det har också hänt någon gång nu på senare tid. Alla gånger är lika förvånande och plötsliga, men till slut är det ändå bara att inse att det kan bli så som det är. Som tur är har jag alltid haft god hjälp vad gäller just avtalsrätt, och jag har alltid blivit hjälpt att få det som rätteligen är mitt. Jag är glad över att det finns en sådan sak ...

Måltid med familjen

Nu sitter vi här som familj och äter en bit mat. Det är härligt att se pappa stå vid stakpannan och göra en härlig måltid som påminner om pizza, men samtidigt är nyttig. Att sedan kunna få njuta av sällskapet är en ännu högra härlighet som jag inte vill gå miste om. Vi sitter här som en underbar familj och pratar om sådant som hänt under dagen och ser fram emot att tillsammans få njuta av resten av denna dag. När vi väl får chansen att äta tar vi den, och sedan återgår vi till samtalet som vi har startat.

Dags att få det snyggt på bygget

Det kan vara dags att få lite hjälp på traven när det blir allt för stökigt på bygget. Det fins många bra företag som hjäper till med att fixa det. Som till exempel byggstäd i Nyköping dom har bra koll på hur det ska se ut på ett bygge. Det gäller att få lite rutin på hur man tar undan efter sig och hur man jobbar för att det inte ska bli så stökigt och rörigt. Det behöver inte vara svårare än så faktiskt. Det gäller att börja bara helt enkelt.