Latest and greatest

Strategis that makes a difference

Do you have a strategy and do you know what to do about it? Well, I don't think that we should do it as soon as we can just because it is possible, no this has to do with what we think and with what we do and if we think this is the solution, why not just try to get it before we can. Yes, do as soon as you can and do what you need just to justify that this is the most important thing that can be done and that nothing else should be done before. So ...

Some extra help for my son.

During the time my son is playing ice hockey; me and my other son are waiting and watching in the canteen. During that hour I help my son with doing his homework and he really needs my help. At school they noticed that he needs more help. He is smart but some things are just difficult for him because he doesn’t want to concentrate himself. The school advised us to give him more help by training his concentration. And we do that right now and I already notice some improvements. He starts to understand that he needs to learn how ...

Trevlig utbildning

Det finns många jobb som jag skulle kunna tänka mig jobba med. Det är mycket som verkar kul och det skulle på så sätt vara kul att plugga till dom olika yrkena för att kunna jobba med det. Ett jobb som jag kan tänka mig måste vara roligt är att vara förskolelärare. Det måste vara så kul med ålål barnen. Så att gå en utbildning till förskollärare det vore kanske något. Barn är alltid så roliga och det är ju kul att det är roligt att jobba med dom som är soliga att vara med som barn till exempel. ...

Ogräs

Ogräsrensning! Inte precis det allra roligaste att göra i en trädgård, men väldigt nödvändigt. I alla fall när det fått gå så långt som hemma hos mig. Vissa blommor "vilade" tryggt på ogräset. Kanske praktiskt ibland men inte särskilt vackert. Det var bara att plocka fram rensningsverktygen, kavla upp ärmarna och hugga i. Fast sådant här tråkigt jobb har en benägenhet att skapa en hel massa, många gånger onödiga, pauser. Det var kisspaus, glasspaus, kaffepaus, matpaus och allmän vilopaus. Den paus jag tyckte bäst om var glasspausen. Och den ville gärna upprepa sig. Jag visste ju vad som fanns i ...

Uppskattning

En härlig dag att gå denna stenvägen ner till stallet var det idag. Jag såg verkligen fram emot att ta ut min häst på en Sulky-träning. Det är så underbart att bara få sitta där bak och följa med. Och känna hur håret fladdrar lite lätt under hjälmen och ibland kan man få en liten snärta av svansen som kommer farande förbi. Ja det ska bli skönt. Nu ser jag henne och hon ser mig. Så hon börjar att springa emot mig i hagen. Hon blir så glad så man blir så rörd av den glädjen hon visar när man ...

Ställningar som håller

När man talar om att bygga eller om att göra byggen som verkligen håller så kan man se till att göra något samtidigt som man också kommer på att detta med byggnadsställningar i Västerås verkligen fungerar bra. Ja, det handlar om att göra något för alla andra och att samtidigt ställa in sig på att detta med byggen och dess ställningar verkligen fungerar och håller. Ja, det är inte något som är konstigt och det handlar om bra saker som för många andra verkligen är en sak som inte skall glömmas. Men att man har dessa ställningar är inte ...

Hundpejl

Det finns skog och så finns det skog. Jag menar att det som är mysigt med riktig storskog det är ju det faktum att den inte tar slut i brådrasket. Det finns både fördelar och nackdelr med det såklart. Går man vilse är det en klar nackdel. En kompis vars fru tycker om att förirra sig ut i skogen för att plocka bär, löste problemet. Han tog jyckens hundpejl och satte den på gumman, nu kände han sig trygg att släppa ut henne i storskogen. Sen köpte han en terränggående bil så han kunde åka på avverkningsvägar och hämta hem ...

Vackra inredningar

Man måste inreda på ett bra sätt för att då det hela att fungera men vad skall man göra om man inte vet hur man gör det? Ja, det handlar verkligen om att man får till en inredning på ett sätt som många andra inte känner till för och det är något som många kanske tycker om. Men om man inte känner för det som handlar om att inreda så kanske man kan se till att ta in en kompis som kan detta och det gör att man ändå kanske känner för något som alla andra vill. Ja, det ...

Tappat

Vad jag hade vart ledsen och orolig om jag hade haft mmina sparpengar bundna till aktier eller till fonder. Jag har en väldigt liten del av mina sparade pengar i fonder. Jag vill inte ens titta på dem egentligen, men jag är  ju för nyfiken för att låta bli. Under hela året så har mina Sverige fonder tappat i värde, men den senaste veckan så har det verkligen tagit fart. Minus 17% ligger mina fonder på. Tänk om jag hade haft alla sparpengar där, då hade det rört sig om tusentals förlorade kronor. Nu är det omkring 300 kronor som ...

lunchen

Idag på jobbet så satt jag vid datorn för jag hade lunch i en timme, och min mobil hade precis dött så jag hade bara datorn så jag tittade på en nyhetssida och där finns det massor med reklamer och då gick jag in på en som hette villaolja pris preem och jag satt och läste om det i en timme och jag hade bara trettio minuters lunch, så jag satte mig snabbt och börja jobba igen, men jag sa inget till min chef på en gång utan jag sa det sen efter jobbet, men hon började bara skratta, ...