Latest and greatest

Kunna ha riktigt skoj

FY vad roligt de känns att man äntligen har lyckats hitta ett bra och roligt spel som man ska kunna ha riktigt skoj med och trivas med. De har ju varit lite väl mycket nu senaste tiden med grejer hit och dit. Man har liksom inte haft tid eller ork att sätta sig ned att lära sig ett nytt spel. Har ju ju faktiskt spelat väldigtmycket spel under min tid och de har inte varit något som fastnat så speciellt bra men nu äntligen så har jag faktiskt hittat ett riktigt bra spel som fastnat rätt så ordentligt och de ...

Hälsokost och bra tillskott

Känner du att energin inte alltid är på topp och att du inte är lika pigg som förr? Blir du dessutom lite sjuk ibland utan att veta varför? Det här kan bero på att du helt enkelt har för lite vitaminer eller andra bra ämnen i kroppen. För att kunna få bukt på problemen är det bra att satsa på innate. Det här kommer att göra att du känner otroligt stor skillnad i din vardag. När man ska köpa hälsokost är det så klart alltid en bra idé att se vad det är som man behöver i kroppen och ...

Skön dag

Nu är de verkligen fotboll och musik för hela slanten. Har laddat magen med lite pizza och de känns faktiskt helt super nice. För just nu vill jagju inget hellre än att träna och göra de bra ikväll men man kan ju inte göra något utan bra med mat i magen så här är de bara att mysa med kroppen lite och förbereda sig lite och sen kommer de bli helt perfekt. För ikväll gäller de ju och då är de bara att slå hårt och göra de bästa som behövs. Jag tycker det är riktigt nice med lite musik ...

Ut och äta

Till lunch idag kommer jag nog att gå ut och äta. Jag har medmig en matlåda... Men sallad och kycklig känner jag mig inte speciellt sugen på idag. Jag har hört om ett ställe som ska servera god tapas i Stockholm. Jag tror jag kanske borde gå och prova på det. Det är ganska nytt vad jag vet. Men jag kanske kan locka med ett par kollegor på lunchen och gå dit till den restaurangen. Jag tror det kan bli ganska trevligt. Det ska ju spricka upp vid lunchtid så då blir det skönt att vara ute och gå ...

Att ha fakta

Oavsett vad det än gäller så är det mer än viktigt att man har all fakta. Jag kom att tänka på detta nu när jag försöker hjälpa en bekant med att välja ett bra läkemedel för hennes sjukdom, och då det finns ett antal att välja på så är det klart viktigt att hon väljer rätt. Därmed så har jag själv börjat att sätta mig in i det hela, varpå jag har märkt hur otroligt viktigt det är att man har koll på allting för att man inte ska riskera att göra några stora fel som man sen kommer att ...

En kvinnas måste

Jag älskar att titta på damväskor. Jag brukar gå in i varenda affär som säljer dessa. Min man har stort tålamod och brukar vänta på mig medan jag tittar. Det blir inte så ofta jag köper en,men ibland hittar jag ett fynd. Det finns så många olika varianter att välja bland och alla har olika stil och färg. Alla damväskor fungerar till ett särskilt ändamål och det är därför alla kvinnor behöver fler än en väska i sin garderob. Själv är en av mina favoritväskor en i rött läder. Den är lagom stor och fungerar till alla tillfällen.

Ta upp det igen

När jag var yngre så fick jag pianolektioner varje vecka, något som jag slutade med när jag blev äldre och helt enkelt fick för mycket att göra i skolan. Nu så har jag funderat på att kanske köpa ett piano, för vi har ändå utrymme för det. Då så kan man även göra det enkelt för sig att anlita en flyttfirma som kan se till att bära det på plats, för det är ändå en väldigt vacker möbel att ha i hemmet. Då så kommer jag säkerligen att börja med spelandet igen, för jag hoppas på att det sitter kvar ...

Vackra kläder

När man skall välja kläder så kanske man inte är så sugen på att göra det som krävs för att samtidigt få fram sina former ifall man inte har några. Men med Laurie så kan man faktiskt hålla in formerna så att dom inte väller ut som dom lätt gör ifall man har lite putmage. Det handlar speciellt om att få till det som annars inte går och varför inte bara se till att man gör och man kan göra allt som finns tillgängligt för att samtidigt få dessa byxor som gör att man ser snyggare ut under sommaren som ...

Roligt att fundera

Jag tycker att det är rätt så roligt att fundera på vad man ska göra till middag, och komma på bra idéer på vad som skulle vara gott. Det är klart att det kan ta en hel del tid att laga mat om man inte riktigt vet vad man ska göra med det som man har hemma, men då så kan jag rekommendera att man tar fram en av sina kokböcker och kikar i den. För kokböcker har alla hemma, man har alltid fått en eller två i present av folk, och där så kan man faktiskt hitta en hel ...

Is i stan??

Var kan man hitta en stor mängd krossad is till ett evenemang? funderar jag. I centrala Stockholm dessutom. Känns som en lite otippad uppgift att försöka hitta krossad is i innerstan... Bör jag vända mig till ett isbolag? Finns det ens sådana företag överhuvudtaget? Jag bestämmer mig för att googla och ta reda på saken. Ett par minuter senare inser jag att det visst finns en del firmor som tillgodoser privatpersoners och företags önskemål om att få krossad is hemlevererad. Perfekt, tänker jag - men samtidigt känns det lite märkligt...