Latest and greatest

Att ha fakta

Oavsett vad det än gäller så är det mer än viktigt att man har all fakta. Jag kom att tänka på detta nu när jag försöker hjälpa en bekant med att välja ett bra läkemedel för hennes sjukdom, och då det finns ett antal att välja på så är det klart viktigt att hon väljer rätt. Därmed så har jag själv börjat att sätta mig in i det hela, varpå jag har märkt hur otroligt viktigt det är att man har koll på allting för att man inte ska riskera att göra några stora fel som man sen kommer att ...

En kvinnas måste

Jag älskar att titta på damväskor. Jag brukar gå in i varenda affär som säljer dessa. Min man har stort tålamod och brukar vänta på mig medan jag tittar. Det blir inte så ofta jag köper en,men ibland hittar jag ett fynd. Det finns så många olika varianter att välja bland och alla har olika stil och färg. Alla damväskor fungerar till ett särskilt ändamål och det är därför alla kvinnor behöver fler än en väska i sin garderob. Själv är en av mina favoritväskor en i rött läder. Den är lagom stor och fungerar till alla tillfällen.

Ta upp det igen

När jag var yngre så fick jag pianolektioner varje vecka, något som jag slutade med när jag blev äldre och helt enkelt fick för mycket att göra i skolan. Nu så har jag funderat på att kanske köpa ett piano, för vi har ändå utrymme för det. Då så kan man även göra det enkelt för sig att anlita en flyttfirma som kan se till att bära det på plats, för det är ändå en väldigt vacker möbel att ha i hemmet. Då så kommer jag säkerligen att börja med spelandet igen, för jag hoppas på att det sitter kvar ...

Vackra kläder

När man skall välja kläder så kanske man inte är så sugen på att göra det som krävs för att samtidigt få fram sina former ifall man inte har några. Men med Laurie så kan man faktiskt hålla in formerna så att dom inte väller ut som dom lätt gör ifall man har lite putmage. Det handlar speciellt om att få till det som annars inte går och varför inte bara se till att man gör och man kan göra allt som finns tillgängligt för att samtidigt få dessa byxor som gör att man ser snyggare ut under sommaren ...

Roligt att fundera

Jag tycker att det är rätt så roligt att fundera på vad man ska göra till middag, och komma på bra idéer på vad som skulle vara gott. Det är klart att det kan ta en hel del tid att laga mat om man inte riktigt vet vad man ska göra med det som man har hemma, men då så kan jag rekommendera att man tar fram en av sina kokböcker och kikar i den. För kokböcker har alla hemma, man har alltid fått en eller två i present av folk, och där så kan man faktiskt hitta en hel ...

Is i stan??

Var kan man hitta en stor mängd krossad is till ett evenemang? funderar jag. I centrala Stockholm dessutom. Känns som en lite otippad uppgift att försöka hitta krossad is i innerstan... Bör jag vända mig till ett isbolag? Finns det ens sådana företag överhuvudtaget? Jag bestämmer mig för att googla och ta reda på saken. Ett par minuter senare inser jag att det visst finns en del firmor som tillgodoser privatpersoners och företags önskemål om att få krossad is hemlevererad. Perfekt, tänker jag - men samtidigt känns det lite märkligt...

Ett måste hemma

Det finns vissa saker som man bara måste ha hemma enligt mig, och en sådan sak är ett bra strykjärn. Ja för mig är det ett måste och det med en hel del andra saker som man har gjort sig så van vid att man bara måste ha det för man när så van vid att ha om hemma. Men det är intressant att man om man är tvungen att vara utan dom saker som man tror att man måste ha så kommer man sakta men säkert att känna att man inte alls behöver dom på samma sätt. Men ...

Lite fest kanske?

Sitter just nu och går igenom lite hur man ska försöka göra till helgen. Vet inte vad man ska hitta på men något roligt hade ju varit nice om man kanske skulle kunna hitta på. Det finns ju faktiskt jätte mycket nu förtiden som händer men det gäller bara att försöja ta sitt lasso och snöra på nått av alla events. Känner ju tillexempel 20 pers som ska upp till hudik nu i helgen som kommer vilket kommer bli hur häftigt som helst. Men dit kan jag inte hänga på för måste verkligen vara hemma hela söndagen där. Så här ...

Bättre motor

Jag var hos en kille som hade bytesmotorer i Göteborg och fick till ett riktigt bra erbjudande. Nu har jag fixat färdigt med det och kan åka på bilsemester med familjen utan att bekymra mig för om bilen strejkar på vägen. Vi har haft den här resan planerad i snart ett år så det hade ju varit tråkigt att avboka den bara för att motorn inte ville sammarbeta. Nu kommer vi att kunna rulla utan problem och njuta av semester och lov i halva Europa med vår bil. Det blir en hel del camping men barnen är vana och tycker ...

Go to France in business

When one talk business trips and where to go a lot of the employees might think that that is not for them. But I strongly believe that when they do this and when they are able to go on these trips I might say that it is really gratifying for all involved. For example one could travel to France and do some conferences in Brittany, that is France. Doesn't that sound like a really good idea and isn't that something for a change? I believe that all personel do feel good when doing this and I believe that one ...